محل تبلیغات شما

به عنوان نماینده درجه یک غذاهای کره ای، کیمچی به دلیل داشتن خواص ضد سرطان و ارزش غذایی و همچنین طعم های متنوع، شهرتی جهانی دارد. متداول ترین نوع کیمچی مخلوطی از کاهوی چینی با سیر، پودر فلفل، پیاز، زنجبیل، تربچه کره ای و . است. کیمچی تخمیر می شود و معمولا چند روز پس از تخمیر، آن را مصرف می کنند. در درست کردن کیمچی از نوعی کاهوی چینی استفاده می کنند و انواع دیگر آن با ترب و کلم نیز درست می شوند. جالب است بدانید که بیش از 100 نوع کیمچی در شهرهای مختلف کره وجود دارد که تفاوت آنها در ادویه و ترکیبات شان است. کیمچی مزه ای شبیه به ترشی ما ایرانی ها دارد بنابراین بدون نگرانی از طعم آن، می توانید کیمچی خود را میل کنید. کیمچی پای ثابت میز غذای کره ای هاست و به صورت خالی، با برنج یا همراه بقیه غذاها مصرف می شود.

 

 

معروف ترین غذاهای کره جنوبی2

معروف ترین غذاهای کره جنوبی

معروف ترین غذاهای ایتالیایی

کیمچی ,کره ,ای ,نوع ,مصرف ,درست ,نوع کیمچی ,می شود ,کاهوی چینی ,غذاهای کره ,کره ای

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بچه دار شدن من