محل تبلیغات شما
بولگوگی، گوشت گاو طعم دار شده است که همراه با سس سویا و یا سس فلفل (گوچوجانگ)، پیاز و سیر گریل می شود. راسته، دنده و سینه قسمت هایی از گوشت هستند که در طبخ بولگوگی مورد استفاده قرار می گیرند. کره ای ها بولگوگی را همراه با برگ های کاهو می خورند؛ به این صورت که گوشت را لای کاهو گذاشته و باید کل لقمه را در دهان خود بگذارند چرا که جویدن و تکه تکه خوردن لقمه مرسوم نیست. در داخل کاهو و در کنار گوشت ممکن است برنج هم بگذارند. به طور سنتی، بولگوگی با خمیر قرمز و تندی به نام سامجانگ خورده می شود. بولگوگی طعمی شیرین و اندکی تند دارد و شاید با اولین لقمه، مزه ای غیر منتظره از گوشت های رایج را تجربه کنید؛ اما کم کم به این مزه عادت می کنید و بولگوگی تبدیل به یکی از غذاهای محبوب تان می شود. بولگوگی در رستوران های باربیکیو هم سرو می شود و صرفا غذایی سنتی به شمار نمی رود. محبوبیت بولگوگی از آنجایی مشخص می شود که این غذا رتبه 23 ام را در نظرسنجی جهانی خوشمزه ترین غذاهای دنیا به دست آورده است. 

 

معروف ترین غذاهای کره جنوبی2

معروف ترین غذاهای کره جنوبی

معروف ترین غذاهای ایتالیایی

بولگوگی ,گوشت ,های ,غذاهای ,کاهو ,کم ,می شود ,ترین غذاهای ,همراه با ,شود بولگوگی ,از گوشت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مباحث ریاضی MohammadKafiliTranslator